CV ketel vervangen in Haarlem

Wil u uw CV ketel vervangen? De Nederlandse Verwarmings Service staat in Haarlem en omgeving voor u klaar. Onze specialisten hebben vele jaren ervaring en geven u professioneel advies. Weet u niet goed welk soort toestel het best bij uw levensstijl en woning past? Wij helpen u graag een keuze te maken. Daarbij houden we rekening met alle mogelijkheden en uw wensen.

Heeft u reeds een CV ketel gekozen? Als geen ander weten onze vakmannen hoe belangrijk het is om een goed werkende centrale verwarming te hebben. Wij gaan daarom met plezier voor u aan de slag om uw CV ketel perfect te installeren. We stellen deze precies af op uw woonsituatie en geven u waardevol advies om toekomstige problemen te voorkomen.

Welke CV ketel is geschikt?

Moet u uw CV ketel vervangen? Het kan ingewikkeld zijn om het juiste toestel te kiezen. Er zijn namelijk bijzonder veel soorten verkrijgbaar. De meeste ketels zijn gasketels. Bij deze CV ketels wordt de warmte verspreid via radiatoren, convectoren en leidingen. Ook kunt u kiezen voor een HR ketel. Door een traditionele CV ketel te vervangen door een HR exemplaar kunt u veel stookkosten besparen.

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op. Bel ons om een afspraak te maken of vul het contactformulier in. We komen graag bij u in Haarlem langs om u van een nieuwe ketel te voorzien!