CV lekkage in Haarlem?

U ziet een plasje water onder uw CV ketel liggen. Dan is het al snel duidelijk: u heeft te maken met CV lekkage. Maar vaak is lekkage niet zo eenvoudig vast te stellen. Als u het water in uw toestel vaker dan normaal moet bijvullen of wanneer het water uit uw kraan minder kracht heeft, kan dat op een lek duiden. De bron van de overlast is helaas meestal lastig te vinden.

Kunt u eerste hulp gebruiken bij een lekkende CV ketel? In Haarlem en omgeving staat de Nederlandse Verwarmings Service voor u klaar. Onze monteurs hebben veel ervaring in het verhelpen van lekkage en kunnen ook uw problemen vakkundig verhelpen.

Vlugge oplossing voor lekkende CV ketel

Uw CV ketel lekt water? Of u signaleert andere symptomen die op lekkage duiden? Kom dan snel in actie. Een slecht funictonerend apparaat zorgt namelijk voor een hogere energierekening, omdat u betaalt voor energie die u niet gebruikt. Bovendien kan waterschade voor vervelende gevolgen zorgen. Schakel daarom de hulp van onze experts in. Wij zorgen voor een vlugge oplossing voor uw lekkende CV ketel. In de regio Haarlem zijn wij uw specialist!